Om oss

Vi i Autosport legger stolthet i våre biler og vårt arbeid. Målet og visjonen ved oppstarten i 2011 var å skape en bilbutikk som skulle være særegen og unik, også som merkevare og navn. I dag er vi langt på vei til å nå dette målet.

Vi i Autosport AS har spesialisert oss på import av nyere og spesielle biler, vi hjelper deg gjerne med å finne ønsket bil. Via vårt nettverk i både Tyskland og Norge kan vi hjelpe deg å nå din bil-drøm. Vi har bred erfaring på å skaffe nye og brukte Premium merker som Audi, BMW, VW, Porsche, Lamborghini og Mercedes. Alle bilene er sjekket opp mot utenlandsk og norsk forhandlerdatabase for å kvalitetssikre og avklare at km, servicer, skader etc. stemmer med det faktiske kjøretøyet. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi montere ekstrautstyr og styling slik at bilen din blir unik! 

Vi hjelper deg og ser fram til å høre fra deg!

 

Autosport Verksted AS

Autosport Verksted AS ble etablert i 2017, og er nå et verksted med topp moderne utstyr. Vår mekaniker og verkstedleder har 23 års erfaring og er en meget dyktig mekaniker. Vi er stolte over at vi nå kan tilby våre kunder verkstedtjenester og en tettere oppfølging. 

 

Ducati Eberg Motor

Eberg Motor flyttet inn hos oss januar 2018 og er offisiell forhandler av DUCATI-sykler, tilbehør og verkstedtjenester. Dette er et varemerke vi mener passer veldig godt sammen med vårt, og det blir veldig spennende å følge med på utviklingen til Ducati Eberg Motor fremover. 


Til sammen så blir dette en meget flott arena for de som har lidenskap for motor, bil og sykkel. Å bygge tillit med våre kunder og yte service i alle ledd, er viktig for oss.

Vi ønsker at alle som deler denne lidenskapen og interessen skal komme til oss, for en hyggelig prat og en god handel.


Vårt team

Alle våre ansatte er oppriktig interessert i bil og gode på sitt fagfelt. De forstår ditt behov og gjør alt for å oppfylle dine ønsker.

Kenneth Follum Square.jpg
Christian Teigås Square.jpg

Kenneth Follum
Salgssjef
post@autosport.no
+47 918 11 304

Morten Gylland Square.jpg
Christine Talseth Square.jpg

Christine Talseth
Daglig Leder
christine@autosport.no
+47 451 64 905

Morten Gylland
Verkstedleder
verksted@autosport.no
+47 908 71 533


_DSC8093ny1.jpg
_DSC8099ny1.jpg

Thomas Furu
Selger, Ducati
butikk@ducatinorge.no
+47 932 67 104

Andreas Gulstad Bye
Verkstedleder, Ducati
verksted@ducatinorge.no
+47 959 71 140

 
 

☎ Kontakt

+47 73 60 60 40
post@autosport.no


ÅPNINGSTIDER salg

Mandag til fredag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 16.30
Lørdag 11:00 - 15:00
 

Åpningstider Verksted

Mandag-Onsdag 07:30 - 15:30
Torsdag 08.00-19.00
Fredag 07.30-15.30


➤ ADRESSE

Tungasletta 10
7047 Trondheim

 
 

Siste nytt Fra Autosport

 

 

Anbefalinger fra kunder

 
Stjerner.png
 
Fra første gang jeg besøkte Autosport ble jeg veldig godt mottatt. Jeg gir de full pott med stjerner for de er veldig imøtekommende og yter veldig god service. Kjøpte en BMW 640d Grand Coupe der, turen hjem var som en drøm og allerede dagen etter ringer Kenneth for å høre om alt var bra og om jeg var fornøyd med bilen. Anbefaler dette firmaet til flere. Veldig flotte biler har de også!
— Roar Enoksen
Stjerner.png
 
Vil gi skryt til Kenneth og Autosport for bra oppfølging, et flott lokale og deres lidenskap til bil! Dette er folk som virkelig vet hva dem driver med og man får en følelse av et “personlig kundeforhold”. Takk for en hyggelig handel.
— Fredrik Vorum
 
Stjerner.png
 
Stjerner.png
 
Handla bil her og servicen er det lite å utsette på. Kan vel og påstå at de leverer det lille ekstra som gjør handelen ekstra hyggelig. Jeg kommer tilbake!
— Roger Stalheim
Helt topp og veldig lettvint. Jeg la inn et ønske om hva slags bil jeg ville ha, hvilken styling, hvordan alt skulle se ut, senk, eksosanlegg, farger, felger osv. Autosport ordnet alt. Tok min forrige bil i innbytte, ordnet omregistrering, forsikring og finansieringen også. Perfekt måte å få akkurat det du vil ha, og ikke minst noe helt annet enn hva naboen har.
— Arve Rodriguez Kristoffersen