HVA LURER DU PÅ?

OFTE STILTE SPØRSMÅL

FAQ

Kan jeg prøvekjøre bilene?

Vi unngår prøvekjøring av formidlingsbiler fordi de fortsatt eies av den individuelle selgeren, og ikke av vår forretning. Av respekt for eierens ønsker og for å minimere risikoen for skade eller slitasje på bilen, unngår vi prøvekjøringer for disse bilene. Vi sikrer at alle våre biler er grundig inspisert og vedlikeholdt og gir deg en detaljert og nøyaktig tilstandsrapport. Vi er forpliktet til å sørge for at du føler deg komfortabel og informert om ditt potensielle kjøp. Dette inkluderer en fullstendig historikkrapport, mekanisk sjekk og detaljert visuell inspeksjon. Hvis det er absolutt nødvendig med en prøvekjøring for beslutningsprosessen din, kan vi diskutere dette med eieren av bilen for å se om det er mulig å arrangere det under spesifikke forhold.

Kan jeg modifisere bilen jeg er interessert i?

Vi tilbyr fleksible løsninger for at du skal få en skreddersydd bil som er unik. Gjennom Autosport Verksted kan vi montere godkjente deler som gjør bilen din perfekt. Ta kontakt slik at vi kan bygge den perfekte bilen for deg.

Kan jeg komme utenfor åpningstid?

Ta kontakt for å avtale et møte.

Kan dere levere bilen til meg?

Ja, vi kan levere bilen direkte til deg. Vi samarbeider med flere transportfirma slik at vi kan finne den beste løsningen for å få bilen fra oss til deg, uansett hvor du bor i Norge (vi sender dessverre ikke til Svalbard). Dersom det lar seg gjøre så kan vi også kjøre bilen hjem til deg. Vi sørger for at overleveringen er så ryddig som mulig og at du får alt av nødvendig dokumentasjon ved levering.

Hvor mye kan jeg selge bilen min for?

Alle vil maksimere prisen på bilen sin, men du må tenke på hvor fort du vil selge bilen din. Vi følger hele tiden med på bilmarkedet for å bygge den nødvendige kunnskapen for å sette en riktig pris på bilen din. I tillegg vil utstyrsnivå, motor, tilstand og påkostet ekstrautstyr bidra til å sette en fornuftig pris. Kontakt oss dersom du er usikker. Vi hjelper deg gjerne.

Hvor lang til tar det å selge bilen min?

Det er umulig å sette en salgstid. Å omsette en bil kan ta alt fra noen minutter til flere uker, men vi gjør alt vi kan for å selge bilen din så raskt som mulig. Bilnettverket i Norge er stort og vi er i konstant dialog med andre forhandlere for å maksimere sjansen for at bilen din blir solgt. Markedet for biler svinger også noe ekstremt og vi må trekke inn faktorer som etterspørsel, økonomi og sesong bestemmer ofte hva som selges fort.

Hvor lang tid tar det før bilen min er annonsert?

Vi jobber på spreng fra minuttet du leverer bilen til oss for å få bilen din annonsert. Alle bilene vi får inn i showrommet går gjennom en taksering på Autosport Verksted og gjennomgår en omfattende eksteriør- og interiørvask der den forberedes for fotografering. Typisk tid er 1-2 virkedager.

Hva bør jeg se etter når jeg er på visning?

Når du skal kjøpe en bruktbil, er det flere viktige ting å få med seg. Servicehistorikk, tilstandsrapport, kilometerstand, mekaniske og kosmetiske skader og ulykkeshistorikk er ting du bør få en oversikt over når du skal kjøpe en bruktbil. Vi tror på gjennomsiktighet og veileder deg gjennom prosessen slik at du skal føle deg trygg ved handel.

Har jeg garanti på bilen?

De fleste nyere biler (<5 år) selges med nybilgaranti med mindre de er bruktimportert. Ellers leverer vi garanti på andre biler gjennom Fragus. Ta kontakt for mere informasjon om bilen du er interessert i.

Får jeg en fullstendig historikkrapport for bilen?

Vi prøver alltid å skaffe mest mulig informasjon om bilene vi har til salgs. I de fleste tilfeller leverer vi dokumentasjon som viser hele bilens service- og ulykkeshistorikk.

Er kilometerstand rundet opp eller ned?

Vi runder alltid km.stand OPP til nærmeste 100. Dette er for å gi slingringsmonn dersom bilen må kjøres til og fra service hos merkeverksted eller reparasjoner som ikke gjøres her. Dersom å runde opp blir for lite, så legger vi til 100km.

FANT DU IKKE DET DU SÅ ETTER?

KONTAKT OSS
TILBAKE TIL TOPPEN