EN KOMPLETT LØSNING
SE PROSESSEN
en komplett løsning
DET ENKLE VALGET

SELG GJENNOM OSS

Det kan være vanskelig å selge sin egen bil i en hektisk hverdag. Derfor jobber vi i Autosport både dag og natt for å sikre bilen din en sterk posisjon i markedet. Hos oss får du  skreddersydd pakke, der vi blir enige om alle punkter fra planlegging til solgt bil.

Kontakt oss i dag - enklere blir det ikke.

FOR TRYGGHET

TAKST OG SJEKK

Når du vurderer å kjøpe eller selge en bil, er det viktig å forstå betydningen av en profesjonell taksering gjennom et godkjent verksted Derfor er en grundig vurdering av bilens tilstand og verdi før salg sikrer en rettferdig og transparent handel for alle parter.

En teknisk sjekk bidrar også til å sikre markedsverdien av bilen og avdekker skjulte feil og mangler slik at du som kjøper eller selger skal føle deg tryggest mulig.

VASK
GRUNNARBEID

VASK

Eksteriør- og interiørvask utføres i vår egen vaskehall ved ankomst. Vi legger stolthet i vårt arbeid og vasker hver eneste bil med like mye omsorg, og sørger for at din bil blir så ren som den kan bli.

Håndvasket såklart.

KLARGJØRING
la perfezione è la passionE
REN OG VELDIG REN

KLARGJØRING

Etter en grunnleggende vask gjennomgår bilen en runde med 'detailing'. Vi er stolte av våre samarbeidspartenere som gjør det mulig for oss å bruke de beste bilpleieproduktene i det nordiske markedet. Med mange års erfaring i ryggsekken, sørger vi for at bilen din ser så bra ut som den kan.

FOTOGRAFERING
ENESTÅENDE

FOTOGRAFERING

Etter at bilen er ren og pen gjenstår fotografering før annonsering. Vi har et eget profesjonelt studio og over 13 års erfaring med foto slik at vi med trygghet kan garantere at bilen din kommer til å fremstå på beste vis. Vi har gjort alt vi kan for å levere de aller beste annonsebildene på markedet.

ANNONSERING
Perfeksjon
er
lidenskap
HVA VENTER DU PÅ?
TILBAKE TIL TOPPEN